Söndag

Idag är det 1 månad kvar till julafton, vojne, vojne vad fort det går! Idag har det även varit isande kallt ute så man fick verkligen vintervibbar.. Jag är inget stort fan av vintern och min kropp tycker inte om kylan men det är bara att härda ut! Jag har sen sist läst ut Inferno av Dan Brown och får nog ta tillbaka lite av vad jag skrev sist om boken, för när jag kommit en bit efter halva boken så blir den riktigt spännande och mot slutet hade jag svårt att lägga ifrån mig den! Lite kul är att vi hade en del disskussioner här hemma om Dante som Inferno handlar om, yngsta dottern som går andra året på gymnasiet läser just nu om Dante i svenskan. 
 
Detta var den tredje boken som jag läst av Dan Brown, har tidigare läst Da Vinci-koden och Den förlorade symbolen. Och jag ska nog läsa de andra tre han skrivit också. Men inte nu, för nu på min att läsa lista står: Ninni Schulmans senaste Svara om du hör mig. Jag gillade hennes första Flickan med snö i håret riktigt mycket dock blev jag lite besviken på den andra Pojken som slutade gråta så nu ska det bli spännande att se hur denna är. 
 
En bok som också står på min att läsa lista är Skuggpojken av pseudonymen Lucifer, jag såg den av en slump på en boksida på nätet och jag har beställt den på biblioteket, det var några före mig som reserverat den. Det är första boken i en serie noir-thrillers med Danny Katz i huvudrollen. 
 
 
Tjingeling till nästa gång :)
 

GW

För några veckor sen var Leif GW Persson i grannstaden och signera sin nya bok Den sanna historien om Pinocchios näsa, eftersom ena dottern är lite av ett fan av GW så åkte vi dit och köpte boken och fick den signerad. Jag har för länge sen läst en bok eller snarare en halv..av GW. Jag minns att den boken jag då läste var väldigt tråkig och iddes inte ens läsa ut den. Nu har vi ju denna bok ändå hemma så jag ska ge honom en chans till.
 
 
Annars har jag läst ut Den tredje rösten och den var riktigt bra! Rekommenderas starkt!
 
Och nu håller jag på med Inferno av Dan Brown, har haft den liggandes här hemma i stort sett sen den kom ut, började läsa för ett tag sen men något annat kom imellan, det säger väl lite om hur boken är.. Jag har kommit halvvägs och visst den är läsvärd men det känns lite som en bok som kanske inte är så vältänkt utan mer kommit till på gamla meriter. 
 
Nu är det riktigt höstruskigt ute och vintern kommer med stora steg, snart är det jul!
 
Tjingeling till nästa gång :)
 
 

Förvånad

I bokcirkeln som jag är med i brukar vi ta med oss pocketböcker som vi sen byter med varandra, en bok som någon hade med sig var Cirkeln av Sara Bergmark Elfgren och Mats Strand.
 
 
Eftersom jag har 3 tonårsdöttrar som alla gillar att läsa så tänkte jag att den kunde vara något för någon av dom. Så den fick följa med hem, jag hade själv inte tänkt att läsa den eftersom fantasy är nånting som jag inte läser, har lite svårt för såna böcker. Dock börja jag bläddra lite i den och börja läsa själv och döm om min förvåning när jag faktiskt blev fast i den. Gillade den så pass att jag var tvungen att läsa även den andra delen Eld.
 
 
 Och nu i mitten av november kommer den 3e och avslutande delen och jag ser fram emot att få läsa den :)
 
 
RSS 2.0