Mobil

Tja varför inte ta två inlägg på en dag när jag varit så seg på att skriva innan ;) Detta är mitt första inlägg från mobilen, måste ju testa det också! Har precis krupit upp i soffan och tänt några ljus :) Lucy Dillons Hundar, hus och hjärtats längtan ska göra mig sällskap. Tycker det är skönt att bryta av med en lättsam bok i mellanåt. Har läst ensamma hjärtan och hemlösa hundar av henne förut och det var en bok som man fick en "måbra" känsla av. long time no see

Oj nu var det länge sen jag skrev här, så mycket hade jag för att jag tänkt skriva ofta. Jaja blir sällan som man tänkt ;) En hel del böcker har jag iallafall avverkat.
S.J Boltons senaste har jag läst ut och den var minst lika bra som de tidigare. Spännande in i det sista och jag hade svårt att lägga ifrån mig den. Har ni inte läst någon av Boltons böcker så rekommenderar jag det starkt. Spännande och imellanåt lite otäcka!
 
En annan bok som jag läst är Emelie Schepp's Märkta för livet. Ville läsa den dels för att hon är från Östergötland där jag också kommer ifrån, alltid kul att läsa om närliggande trakter, sen var det någon som rekommenderade den.
Jag tyckte den var sådär, lite småseg och den liksom flöt in bland alla andra halvbra deckare som man läst. 
 
 
Den sista boken jag läst är Martin Melin Status 12. Den däremot gillade jag, en välskriven bok och lättläst bok som jag läste ut på en kväll. Spännande och samtidigt roligt att få läsa en "snut-roman" som är skriven av en äkta polis!
 
Annars har jag spenderat en hel del tid utomhus, vi har ju en höst som är så himla fin, solsken och varmt knappt man kan tro det! Jag hoppas den fortsätter så för sen kommer kalla vintern och säkert en massa snö och jag tycker INTE om snö!
 
 
RSS 2.0