Avdelning Q

Är inne på min tredje bok i serien om Avdelning Q av Jussi Adler-Olsen. Jag gillar dom och dom innehåller allt som en deckare ska :) Jag diggar huvudpersonen Carl Mörk, han är en såndär småretlig krimpolis och retar gallfeber på många samtidigt som man kan skratta högt åt en del dråpligheter han gör. Ser fram emot att läsa dom resterande två som finns ute i samma serie. 
 
               
 
Nu så ska det bli kvällspromenad med Sunisen! Brukar plugga in lurarna med bra musik sen blir det en rask promenad i en 45 min. Riktigt skönt och ett bra sätt att sortera tankar!
 
Sen blir det kvällsthe framför säsongstarten av Greys Anatomy!
 
Tjingeling till nästa gång!
 

Läsning

Ja lite har jag allt läst även fast det är OS på tvn ;) Jag läste ut Therese Söderlinds Vägen mot Bålberget för några veckor sen och oj vad jag gilla den boken! Hon skriver bra och väver ihop berättelsen mycket bra, inte utan att man kände sig lite sorgsen när man läst ut den. 
 
 
Nästa bok ut var Karin Fossums Carmen och döden , en bra bok dock inte den bästa hon skrivit men helt klart läsvärd.
 
Sen har jag äntligen läst Hungerspelen-triologin. Och ja jag förstår att dom är populära, jag gilla dom och stundtals är det jäkligt svårt att lägga ifrån sig dom. 1an var bäst och jag är glad att jag hade bok 2 och 3 hemma för sluten i både ettan och tvåan är ju såna att man bara vill fortsätta läsa. Dock tyckte jag nog att slutet på trean var lite dåligt..Allt hände på de sista 10 sidorna och här kunde hon allt dragit ut på det lite istället för att allt skulle hända på en och samma gång, sen hade jag ju gärna velat veta lite mer om vad som hände Gale, han hade ju faktiskt en betydande roll genom alla böcker.
 
 
Nu har jag precis börjat på första boken om Avdelning Q av Jussi Adler-Olsen!
 
 
I morgon blir det hockey Sve-Fin i OS semifinal, uj uj pulsen kommer vara hög i morgon!

Guld

Vilka tjejer och killar vi har i skidlandslaget!! Vilka prestationer!! Inte utan att man bara myser just nu framför tvn och OS :) Och det är ju inte slut än på OS!
 
 
 
RSS 2.0