Sjuk

Ja jag har legat sjuk i några veckor nu, först en vecka med hög feber, ont i kroppen och en envis hosta. Sen slog förkylningen till och ännu mer hosta. Det har varit envist och jag är inte fit for fight än, fortfarande ganska trött och energilös! Jag ska inte klaga för jag blir väldigt sällan sjuk, tror det är över 10 år sen sist som jag hade feber.
Dock gick det över hela familjen så alla här har legat sjuka, ilsken bacill tydligen.
Men nu hoppas jag att energin ska återkomma, vi har härliga dagar här och jag vill gärna kunna njuta av dom fullt ut!
 
 
 

Serier

Har inte läst nåt speciellt den sista veckan, har pysslat med lite annat bla har jag kollat in lite på svtplay. Dels följer jag den svenska serien Jordskott, som jag tycker är riktigt bra! Dock undrar jag hur dom ska "knyta ihop säcken" nu när det bara är 2 avsnitt kvar. 
Sen har jag kollat ifatt Arne Dahl avsnitten och jag tycker det är kanonbra! Jag gillar svenska deckare så Arne Dahl passar mig! 
Jag har även kollat in första avsnittet av The Team och gilla det, ska kolla in dom andra som kommit ut också vad det lider.
Jag tycker om att kolla in på play kanalerna, för då kan jag se när det passar mig, ibland tar jag något avsnitt som frukostsällskap, mycket bra.
Mestadels ser jag svenska och brittiska deckar-serier, det faller mig mest i smaken! 
I lördags kolla vi dock på den franska filmen En oväntad vänskap och den filmen ligger bland mina tio i topp bästa filmer jag sett.
En underbar film som lämnar en riktigt feelgood känsla efter sig. Det var nog tredje gången jag såg den men den kan man se många gånger!
 
 
En bok har jag läst i veckan Åke Smedberg Försvinnanden, en pocket som stått i hyllan ganska länge, oläst, den var helt ok men det är inte så att jag rusar ut och beställer fler böcker av den författaren. Men ett helt ok sällskap några kvällar i soffan! Sen känns det skönt att jag läst ytterligare en av alla pocket som finns olästa i min hylla.. 
 
 
Jag väntar fortfarande på några böcker som jag beställt som jag är ganska förväntansfull på, trodde ju dom skulle komma i förra veckan men icke. Nu hoppas jag verkligen dom dyker upp i veckan som kommer för nu när jag haft litet läsuppehåll så är jag riktigt lässugen!

Söndag igen

Ja nu har ännu en vecka gått och det är söndag igen. Idag har jag en ganska skön slapparsöndag där jag mest gör ingenting. Ganska skönt att ha såna dagar också. I går fira vi pojkvännen på hans födelsedag, så jag var uppe i ottan och baka tårta, bullar och en lite misslyckad mazarinkaka, råka få i lite mycket bittermandel och sen ville inte glasyren stelna. Men det är sånt som händer ibland. Tårtan och bullarna blev goda iallafall. 
I fredags var stora dottern och mitt lilla barnbarn här hela dagen, tänk snart är han 4 månader, herrejösses vad tiden går. Dom följde med ut till stallet, och lille Edwin kollade in hästarna lite.
 
Edwin och Lancer
 
Annars har veckan rullat på som vanligt. Lilla dottern var på studentkryssning i början på veckan, lite orolig var jag i mammahjärtat men allt hade gått bra och dom hade väl tagit det lite lugnt iallafall.. Roligt också för henne att hon fått dels sommarjobb men även som tim-vikarie. Hon gick introduktion på jobbet ons-fre och sen fick hon hoppa in och jobba både igår och idag, jättekul för henne!
Jag har stickat lite i veckan också och lille Edwins sockor blev klara, tycker dom blev jättesöta, och så stora blev dom inte som jag först trodde. 
 
 
Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting, senare sen blir det att kolla in SM-Finalen i hockeyn, i brist på HV71 så hoppas jag att Skellefteå vinner!
RSS 2.0