Decemberläsning

Ja jag har läst lite i december även om det gått lite på sparlåga eftersom det funnits en hel del annat att pyssla med. 
Kallentoft/Lutteman Zack och Leon Zack började jag ju läsa i slutet på november, tyckte den var lite seg i början men mot slutet steg spänningen och jag beställde även den andra delen Leon, den tyckte jag nog var bättre än Zack!
 
Lars Kepler Playground ja vad ska man säga om den? Handlingen passa väl inte riktigt mig men det är en välskriven bok! Dock fick jag lite flashback till Hungerspels böckerna, tyckte den likna den lite.
 
 
Sharon Bolton Små Svarta Lögner Jag är ju väldigt förtjust i hennes böcker och denna var inget undantag, spänningen stegras ju längre in i boken man kommer och den blir svår att lägga ifrån sig! 
 
 
Peter James Tills döden för oss samman ytterligare en serie som jag är förtjust i och denna var riktigt bra också! Tror det är tionde boken om kommisarie Grace och jag antar att fler kommer vad det lider och jag vill fortsätta läsa om honom!
 
 
Karin Slaughter Det vackraste den här boken fick jag ett tips om på nätet och jag gillar ju psykologiska thrillers så den var jag ju tvungen att beställa! Och ja då den levde upp till förväntningarna och även denna hade jag svårt att lägga ifrån mig.
 
 
 

juletider

Ja nu har julen kommit och gått, som vanligt har man ätit god mat och givetvis alldeles för mycket av det goda. Som det ska vara på julen. Lite konstig jul blev det då Kajsa jobbat hela julen, julafton hade hon sämsta passet 12-20.30. Och Linn låg i maginfluensa och det var inte roligt, hoppas dock att jag slipper det men nu har det ju gått flera dagar och än har jag klarat mig. 
Idag har första snön kommit och det har vräkt ner i mellanåt, jag är inte överdrivet förtjust i det där vita men visst lite ljust och fint blir det ju. 
Idag har jag mest slappat, läst ut en bok, en hyllvärmare, Ingrid Elfberg Tills döden skiljer oss åt. En lättläst och bra bok!
 
 
Kvällen kommer fortsätta i samma stil, mest slappande! Var till biblioteket förut och hämtade en bok som jag beställt. Renee Knight Disclaimer. Sen lånade jag Viveca Sten I den innersta kretsen, jag har inte läst någon bok av henne och Sandhamns serien, jag har sett serien när den gått på tv och den gillar jag! Få se vad jag tycker om böckerna!
 
 
 
 
 
RSS 2.0