Nya böcker

 
Jag har beställt en hel del nya böcker som jag är nyfiken på, några släpps nu i dagarna och nån i september tror jag det var. Spännande!
 
 
        
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja dessa ser jag framemot att läsa!
 
 
                        
 
 
 

Regn, helg och serie

Ja vädret just nu lämnar en hel del att önska.. Kallt, blåsigt och regn, regn. Nu lider jag inte såpass som kanske många andra av vädret men visst är det synd att man inte kan få värme, kunna gå i kortbyxor, tillbringa dagar på stranden, bada och sitta ute i ljumna kvällar. 
I lördags tog vi oss en tur till Skänninge, vi var och åt helgbuffé på stadshotellet där. Kan verkligen rekommenderas, maten var jättegod och miljön är mysig.
Sen börja regnet och ja det har ju fortsatt.
Lördagskvällen tillbringades framför tvn. Jag har kollat in säsong 3 på The following, jag gillar den serien och tredje säsongen var helt klart godkänd. Det som kanske är lite udda med serien är att betydande karaktärer, ja även huvudpersoner dör bara sådär mitt i..
 
 

kontrast

Har återigen tillbringat tid med psykopaten Christopher Silfverbielke, har läst ut två böcker till i serien om honom. Det är välskrivna böcker och spännande, mycket sex och våld innehåller dom, kanske lite för mycket för min smak men jag vill läsa dom och jag gillar att dom faktiskt griper tag i mig litegrann, då har ju författarna faktiskt lyckats.
 
 
 
 
 
Återvändaren slutade helt klart spännande och det var inte utan att jag blev lite frustrerad. Men ska vänta lite innan jag fortsätter med nästa i serien, så nu bryter jag av dessa böcker med en helt annan bok.
Vindens skugga av Carlos Ruiz Zafon. Har kommit en liten bit in i den och den verkar lovande, ingen bok kanske som man sträckläser urtan denna får ta sin lilla tid. 
 
 
RSS 2.0