En laddning

Var och hämtade böcker som jag beställt på bibblan. Så nu har jag en del att roa mig med ett tag framöver.
 
 
 
Brudkistan av Unni är den sista jag har kvar att läsa sen har jag läst alla som finns hittills i hennes serie om kommisarie Cato, mycket bra böcker tycker jag! 
Liane Moriartys Öppnas i händelse av min död är en bok som jag sett fram emot att läsa, den har fått mycket bra kritik och sålt över 2 milj ex och ska tydligen också bli film. 
 
Eftersom jag nu snart läst ut Unnis deckarserie så tänkte jag ge mig på Buthler & Öhrlunds böcker. 
 
Senaste boken jag läst är Lucie Whitehouse Före dig, den fick jag ett tips om genom en blogg jag läser och den var helt ok, som Nenne skriver på sin blogg så är den lite förutsägbar men helt ok, ett medelbetyg får den av mig!
 
 

Midsommar

Ja nu har midsommar kommit och gått, som vanligt kan man väl säga så var ju vädret inte det bästa, men det kunde vara värre, det kunde spöregnat hela dagen, en del uppehåll hade vi ju. Vi tillbringa hela dagen med Sofia och familj, sill lunch mitt på dagen och sen hade vi lite förhoppning om att vara i Medevi på deras midsommarfirande.
Det spöregnade när vi kom till Medevi så vi skippa det, istället blev det kaffe och jordgubbstårta i Karlsby vid badplatsen där. Det var jättemysigt det också.
 
 
Mumsigt!
 
 
Det är fint i Karlsby!
 

 
 
Hitta kantareller också, tidigt!
 

Framåt kvällen blev det grillning och alfapet! En mycket lugn och skön midsommar.
 
 
Jag och Edwin "snackar" lite :)
RSS 2.0