Sparlåga

Läsningen har gått på lite sparlåga sista veckorna, så blir det ibland men jag har läst två böcker som varit bra men en aning läbbiga, mycket blod och äckliga scenarion..
 
Först ut var Mats Strandbergs Färjan.
Jag läser sällan böcker om onaturliga saker typ fantasy vampyrböcker mm den genren lockar inte mig.. Färjan handlar om sånt men det visste jag inte innan jag läste den, som sagt inte riktigt min grej att läsa om sånt. Men jag måste berömma Mats sätt att skriva, boken är välskriven och trots att det handlar om ganska många personer så blir det aldrig rörigt utan man kan med lätthet hålla isär personerna så en stor tumme upp på det! Den är lättläst och ja den är bra trots vad den igentligen handlar om..
 
 
Nästa bok ut var Cia Sigesgård Inga kelgrisar Inga styvbarn. Denna bok är läbbig och äcklig, det är inga trevliga saker några människor i boken håller på med.. Imellanåt kunde jag allt föreställa mig stanken som författaren beskrev och jag vet hur en död råtta luktar.. Även fast den var i äckligaste laget så var den helt ok!
 
 

Helg i lite bilder


Rensat lite.. Flyttar ju om sisådär 2 månRäddat dotter från spindel eller tvärtom..Tittat på när dottern red lektion..kallt..Gosat med stallkatten Ridit ut med fina LancerBörjat läsa ny bok

Se fram emot

Ja det finns några böcker som kommer nu i höst som jag måste läsa och som jag verkligen ser fram emot!
 
1.Små svarta lögner av Sharon Bolton! Bolton är en stor favorit hos mig, denna är en fristående bok och det ska bli spännande att läsa den! 
 
 
2. Tills döden för oss samman av Peter James. James är ännu en stor favorit hos mig och trots att han skrivit en hel del böcker i serien om Roy Grace så tröttnar jag inte, dom är riktigt bra hans böcker!
 
 
3. Playground av Lars Kepler. En annan sida av Kepler tydligen, ska bli spännande att läsa denna också, Keplers tidigare böcker om Joona Linna är favoriter hos mig och många andra.
 
 
4. De underkända av Hjorth/Rosenfeldt. Ja denna längtar jag efter speciellt då föregånde bok sluta med en riktig cliffhanger!
 
 
RSS 2.0