Helg

I går så käka jag och pojkvännen lite gott sen fick jag med mig honom på en kvällspromenad, det var skönt men kallt!
 
 
 
Väl hemma igen så gjorde vi oss varsin irish coffee, och pojkvännen kolla på en dokumentär och jag gjorde det jag tycker bäst om, sjönk ner i en bok! Har läst ut Flickoffret och den var bra och nu fortsätter jag i serien om Siri av Grebe/Träff. En bra fredag!
 
Ikväll blir det grillpremiär som många andra kan jag tänka mig och kanske blir det en titt på någon brasa någonstans.
 
 
 
 

Just nu

Just nu läser jag James Oswald Flickoffret. Jag hade lite svårt att komma in i boken, tyckte den var lite rörig men nu så efter knappt halva så är den riktigt bra! Flickoffret är första boken om kommissarie McLean. Igentligen var det hans Själarnas bok som jag blev sugen på att läsa men så fick jag ju se att han skrivit en tidigare. Och jag har väldigt svårt att inte läsa böcker i ordning så då blev det denna först! 
 
 

Grebe/Träff

I höstas nån gång tror jag det var så lästa jag första delen i Grebe/Träffs serie om Siri Bergman Någon sorts frid, den tilltala inte mig något speciellt så jag fortsatte inte läsa serien. Men för ett tag sen så var jag nere på biblioteket och just då hade jag inget speciellt att läsa och där stod del nr 2 i Siri serien Bittrare än döden. Så då tänkte jag att ge serien en chans till. Och ja den tilltala mig mer! Så jag beställde bok nr 3 Innan du dog. Och nja den tyckte jag sådär om men jag har beställt bok nr 4 och 5 också, så så illa är dom inte. Dock blir jag en aning irriterad på huvudpersonen Siri imellanåt haha.
 
 
 
RSS 2.0