Ok

Efter Anna Karolinas böcker låna jag Christina Granboms Morsarvet. Den boken var ok varken mer eller mindre.
 
Sen blev det Belinda Bauers Livets & Dödens villkor. Den var helt klart bättre, jag har läst några böcker tidigare av Belinda och dom är bra.
 
 
Nu bör jag väl ta mig an en eller två hyllvärmare för just nu har jag inga böcker som väntar. Så får se vilken det blir.

Anna Karolina

Oj vad glad jag är att Anna Karolinas bok Stöld av babian stod där på en hylla på biblioteket! Den var riktigt bra och jag låna även uppföljaren Står dig ingen åter. Den var minst lika bra och jag hoppas att bok nummer 3 inte dröjer alltför länge!
 
 

Fredag

Idag är det en gråmulen fredag men det är fredag och därmed helg, skönt!
Igår trassla jag mig igenom Mo hayders bok Ritual, nåja när över hälften av boken var läst så kom den igång. Så lite mer betyg än sådär får den.
 
 
 
Förut idag så tog jag en promenad neråt stan och in på biblioteket där jag skulle lämna igen några böcker och där i hyllan stod Anna Karolinas Stöld av babian.
Jag har ingen direkt bok på G just nu eller igentligen har jag en massa hyllvärmare som väntar på att få bli lästa men ingen av dom lockar just nu.
Har nog lite lässvacka för tillfället. Nåja Annas bok fick följa med mig hem, förhoppningsvis så är den en lättläst bok som man inte behöver tänka allt för mycket när man läser den, kanske kan lässvackan brytas då! 
 
 
 
 
 
RSS 2.0