Väntar

Jag har några böcker som jag väntar på ska komma och jag ser mycket fram emot dom, förväntningarna är höga minst sagt!
 
 
Kristina Ohlssons senaste, den här lovordar många så den är jag riktigt nyfiken och förväntansfull på. 
 
 
 
En ny Silfverbielke bok, kan inte annat än bli läskigt, han är en obehaglig karaktär men böckerna är bra!
 
 
Harlan Coben brukar ju skriva bra böcker så jag tror på denna också!
 
 
 
Den här boken fick jag ett tips genom en blogg jag läser, ser fram emot den, sen gillar jag omslaget på denna bok!

Beställt

Jag har hämtat en del böcker som jag beställt från biblioteket.
 
 
 
Några har jag redan läst ut och skrivit om.
Jag har även läst Viveca Stens alla böcker i Sandhamn serien utom den sista, den är det lång kötid på bibblan men det gör inget, behöver bryta av med lite andra böcker. Dom är inte alls dumma dom böckerna, lättsamma och lättlästa!
Marianne Cedervall Av skuggor märkt har jag läst, det är (tror jag) första gången jag läst något av henne och det lär nog inte heller bli några fler.. Sådär tyckte jag om den.
Just nu läser jag Mo Hayder Fågelmannen jag har inte läst någon bok av henne förut så det är en ny bekantskap! Kajsa har läst en bok av henne och hon gilla den så hon tyckte jag skulle läsa något av henne, jag har precis börjat i den men den verkar bra! 

När klockan slår fem

Jag har läst Denise Rudbergs senaste När klockan slår fem. Den är väl inget litterärt mästerverk men väldigt underhållande och lättsam att läsa, ett perfekt sällskap en kväll i soffan när man inte vill läsa något tungt. Jag sträckläste den på en kväll och jag vill fortsätta läsa om Marianne Jidhoff och de andra som ingår i specialgruppen, och jag tror det är Denise som sagt att skriver man en deckarserie så bör man släppa en bok om året, så då dröjer det väl inte jättelänge förräns nästa bok kommer ut.
 
 
 
RSS 2.0