Nicholas Warg

För ett tag sen läste jag två böcker av Jimmy Lindgren och Peter Lindmark, dom var inte alls dumma, högt tempo och jäkligt spännande! En serie om Nicholas Warg och Diana Lilja. Kan absolut rekommendera att läsa dom!
 
 

Arne Dahl

Jag har nu läst min första bok av Arne Dahl. Av någon anledning har jag fått för mig att hans böcker inte skulle falla mig i smaken men när han kom ut med sin nya Utmarker som är den första delen i en ny bokserie om detektiverna Sam Berger och Molly Blom så blev jag lite nyfiken på att läsa den. Utmarker är bra, riktigt bra! Högt tempo och mycket spännande från första sidan! Och den slutar med en cliffhanger som gör att jag längtar efter nästa!! Nu är jag nyfiken på alla andra böcker han skrivit och det är ju en hel del. 
 
 

Att lyssna

Jag gillar ju att vara ute och gå, det är en motionsform som passar mig ypperligt! När jag går själv vill jag helst lyssna på något oftast brukar jag lyssna på musik eller podcaster. Jag har aldrig lyssnat på en ljudbok, tycker bäst om att hålla en bok i handen, men eftersom jag aldrig lyssnat så kan jag ju egentligen inte veta vad jag tycker om det..
Så jag har nyligen provat på storytel, och jag har nu lyssnat klart på min första bok. Så vad tyckte jag om det då? Nja visst när jag är ute och går så passar det utmärkt men annars så vill jag helst läsa själv. Så när dessa 3 månader är över så kommer jag nog inte fortsätta med den tjänsten.
 
Boken jag lyssnat på är Mari Jungstedts senaste Det andra ansiktet. Den var bra, riktigt bra!
 
 
RSS 2.0