Helene Tursten

 
Jag har dragit på mig en ilsken förkylning, förmodligen är det barnbarnet som smittat mig, han har också varit sjuk i samma, dom är allt lite giftiga de där små.
Bacillerna hoppa på mig för drygt en vecka sen men det verkar bli långdragit för jag mår tjuvtjockt än.
I måndags mådde jag inget vidare så efter lunch så parkera jag mig i soffan.
Som sällskap där hade jag  Helene Turstens Jaktmark, en ny serie om kriminalinspektören Embla. Jag har för längesen läst hennes serie om Irene Huss och vad jag minns så gilla jag de böckerna.
Jaktmark var sådär, en ganska tunn bok och jag räkna tidigt ut hur det hela låg till men visst för en eftermiddag i soffan när man är mer mosig i huvudet än vanligt så passa den.
Lite underhållning några timmar, jag läste ut den samma dag.
Det finns fortsättning i denna serie men nja det är inte så att jag kastar mig över nästa, kanske nästa gång man ligger sjuk.
 
 
 

Bokutlottning

 
Bloggen Villa Freja lottar ut boken Mindfulness för losers av Christoffer Holst och den vore roligt att vinna!
 
 
 
 
 

2

2 böcker har jag läst ut i veckan.
 
Först ut var Stefan Ahnhem Arton grader minus. Detta är tredje boken om Fabian Risk. Jag gilla de tidigare och denna var minst lika bra. Böckerna är spännande och inte alls svårlästa, lite råa imellanåt men ingen överdrift! 
 
Andra boken jag läst ut är Peter May Lewispjäserna. Detta var den sista delen i Lewistriologin och den var lika bra som de tidigare! En mycket bra triologi, härliga miljöbeskrivningar, en del familje drama och lite mord och blod. Läs dom om du inte gjort det!
 
 
 
RSS 2.0