Hej hopp

Ja hej hopp vad dagarna rullar på, nu var det (igen..) ett tag sen det var något livstecken här. Läser jag något då? Ja lite tar jag mig an men har inte riktigt den där läsgnistan men det är bättre iallafall.
Just nu längtar jag väldigt till våren, värme och att kunna ta med mig en bok ut på balkongen och sitta där och läsa!
 
Har läst Prästens lilla flicka och Döden kvittar det lika nyligen, båda dessa böcker är första delen i serier. Jag hade inte hört någonting om dessa så det var med noll förväntan jag tog mig an dom. Och ja de var halvbra enligt mig, men inte så bra så jag kastar mig över del 2. 
 
 
 
Nästa bok som står på tur är Mariette Lindstein Sekten på Dimön den här däremot har jag hört en del positivt om.
 
 

Helgfrågan

 
 
Jag hakar på Helgfrågan som Mias bokhörna håller i.
 
Frågan denna vecka är : 
 
Hur är det med er, läser ni bokserier i rätt ordning eller kan ni hoppa lite?
Har ni någon favoritserie?
 
Jag läser bokserier i rätt ordning, har jättesvårt att inte göra det även om delarna är fristående. 
Favoritserie, oj detta är svårt, finns så många bra att det är svårt att bara välja en. Men Jussi Adler Olsens serie om avdelning Q är en favorit, likaså Sharon Boltons serie om Lacey Flint!
 
 

Hett i hyllan #6

 
 
 
 
 
Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?
 
Nu var det några veckor sen jag var med här men idag är det dags igen. 
 
I oktober-2013 så var Leif GW Persson här i närheten och då passa jag på att köpa hans senaste då: Den sanna historien om pinocchios näsa.
 
Samtidigt som jag fick den signerad, sånt är ju alltid kul att ha, signerade böcker.
 
Jag har för länge sen försökt mig på en GW bok men gav upp efter halva, tänkte väl då när jag köpte denna att jag skulle ge han en chans till.. 
 
Denna har stått oläst och jag tror den kommer förbli oläst. GW är inget som lockar, alls.
 
 
 
RSS 2.0