På andra sidan väggen

 
Jag läste ut boken På andra sidan väggen i helgen. Vad tyckt jag om den då?
Jo då den var helt ok, spännande och lättläst sen hade jag inga förväntningar på den och det kan vara bra ibland. Passa mig bra nu när jag inte har det där direkta läs-flowet. Man behövde inte tänka så mycket och inte en massa att hålla reda på! 
Vad jag ska läsa nu vete i sjutton, jag har flera böcker som ligger påbörjade men ingen lockar, lite tråkigt det där när inte läslusten riktigt finns..
 
 
 
 
Anne och Marco Conti är ett par som tycks ha allt: ett kärleksfullt förhållande, ett vackert hem och en underbar bebis, Cora.
Nu säger deras granne att hon inte vill ha med deras sex månader gamla dotter på sin middagsbjudning. Inget personligt, hon står bara inte ut med gråten. Marco säger att det är okej. De bor ju trots allt bara i huset bredvid. De kommer att ha babyalarmet med sig och turas om att gå hem en gång i halvtimmen.
När Anne tittade till Cora för bara en stund sedan sov barnet djupt. Men nu, efter att hon rusat upp för trapporna i deras dödligt tysta hus, besannas hennes djupaste rädsla. Cora är borta!
Anne och Marco har aldrig tidigare behövt ringa polisen. Men nu är polisen i deras hem, i deras liv. Och vem vet vad de kommer att upptäcka där?
 

Smakbit

 
 
 
 
Söndag och dags att dela med sig av en smakbit som bloggen  Flukten fra virkeligheten. håller med. 
 
Nu är det några söndagar jag hoppat över men nu kommer min smakbit.
 
Min smakbit kommer från boken På andra sidan väggen av Shari Lapena, jag har bara ett kapitel kvar i denna och den är inte så dum!
 
Smakbit från s128 :
 
"Jag kan sitta i bilen " säger hon. Han kramar henne hårt och viskar i hennes öra " Ssschhh...Det kommer att gå bra. Jag lovar att jag har med mig Cora hem." Det kan du inte lova. Det kan du inte!" Hennes röst blir gäll. Marco, Alice och Richard ser bestörta på henne.
Han håller om henne tills hon lugnar ner sig och för en gångs skull drar sig föräldrarna undan och låter honom vara make.
 
 
 

De dödas röster

När jag är ute och går, vilket jag gör ganska mycket, är en motionsform som passar mig, då vill jag gärna lyssna på något. Ibland är det musik men oftast är det någon pod.
 
Jag började lyssna på De dödas röster, en thrillerpod från P3 serie. Nu har jag lyssnat klart på den och oj vad jag tyckte den var bra!
 
Så vill du lyssna på en mordhistoria med lite mörkare inslag så kan jag varmt rekommendera den!
Det är Sara Bergmark Elfgren som har skrivit den.
 
 
 
RSS 2.0