Söndag

Idag är det 1 månad kvar till julafton, vojne, vojne vad fort det går! Idag har det även varit isande kallt ute så man fick verkligen vintervibbar.. Jag är inget stort fan av vintern och min kropp tycker inte om kylan men det är bara att härda ut! Jag har sen sist läst ut Inferno av Dan Brown och får nog ta tillbaka lite av vad jag skrev sist om boken, för när jag kommit en bit efter halva boken så blir den riktigt spännande och mot slutet hade jag svårt att lägga ifrån mig den! Lite kul är att vi hade en del disskussioner här hemma om Dante som Inferno handlar om, yngsta dottern som går andra året på gymnasiet läser just nu om Dante i svenskan. 
 
Detta var den tredje boken som jag läst av Dan Brown, har tidigare läst Da Vinci-koden och Den förlorade symbolen. Och jag ska nog läsa de andra tre han skrivit också. Men inte nu, för nu på min att läsa lista står: Ninni Schulmans senaste Svara om du hör mig. Jag gillade hennes första Flickan med snö i håret riktigt mycket dock blev jag lite besviken på den andra Pojken som slutade gråta så nu ska det bli spännande att se hur denna är. 
 
En bok som också står på min att läsa lista är Skuggpojken av pseudonymen Lucifer, jag såg den av en slump på en boksida på nätet och jag har beställt den på biblioteket, det var några före mig som reserverat den. Det är första boken i en serie noir-thrillers med Danny Katz i huvudrollen. 
 
 
Tjingeling till nästa gång :)
 
RSS 2.0