På andra sidan väggen

 
Jag läste ut boken På andra sidan väggen i helgen. Vad tyckt jag om den då?
Jo då den var helt ok, spännande och lättläst sen hade jag inga förväntningar på den och det kan vara bra ibland. Passa mig bra nu när jag inte har det där direkta läs-flowet. Man behövde inte tänka så mycket och inte en massa att hålla reda på! 
Vad jag ska läsa nu vete i sjutton, jag har flera böcker som ligger påbörjade men ingen lockar, lite tråkigt det där när inte läslusten riktigt finns..
 
 
 
 
Anne och Marco Conti är ett par som tycks ha allt: ett kärleksfullt förhållande, ett vackert hem och en underbar bebis, Cora.
Nu säger deras granne att hon inte vill ha med deras sex månader gamla dotter på sin middagsbjudning. Inget personligt, hon står bara inte ut med gråten. Marco säger att det är okej. De bor ju trots allt bara i huset bredvid. De kommer att ha babyalarmet med sig och turas om att gå hem en gång i halvtimmen.
När Anne tittade till Cora för bara en stund sedan sov barnet djupt. Men nu, efter att hon rusat upp för trapporna i deras dödligt tysta hus, besannas hennes djupaste rädsla. Cora är borta!
Anne och Marco har aldrig tidigare behövt ringa polisen. Men nu är polisen i deras hem, i deras liv. Och vem vet vad de kommer att upptäcka där?
 
RSS 2.0