Helene Tursten

 
Jag har dragit på mig en ilsken förkylning, förmodligen är det barnbarnet som smittat mig, han har också varit sjuk i samma, dom är allt lite giftiga de där små.
Bacillerna hoppa på mig för drygt en vecka sen men det verkar bli långdragit för jag mår tjuvtjockt än.
I måndags mådde jag inget vidare så efter lunch så parkera jag mig i soffan.
Som sällskap där hade jag  Helene Turstens Jaktmark, en ny serie om kriminalinspektören Embla. Jag har för längesen läst hennes serie om Irene Huss och vad jag minns så gilla jag de böckerna.
Jaktmark var sådär, en ganska tunn bok och jag räkna tidigt ut hur det hela låg till men visst för en eftermiddag i soffan när man är mer mosig i huvudet än vanligt så passa den.
Lite underhållning några timmar, jag läste ut den samma dag.
Det finns fortsättning i denna serie men nja det är inte så att jag kastar mig över nästa, kanske nästa gång man ligger sjuk.
 
 
 
Camilla
2016-11-30 @ 13:34:43

Krya på dig! Jag håller också på att ta hand om en seg förkylning och det är inte roligt.

Efter att ha sett alla dina inlägg med foton på böcker så fick jag en känsla av att många omslag är ganska lika. Just denna är en lite annan stil, men många av de du läst på senaste tiden har på något vis liknat varandra. Undrar om man kan se utifrån omslagets utseende vilket år som boken kom ut? Har du funderat på det?

Svar: Krya på dig med, envisna baciller tydligen! Det var en mycket bra undran, nej jag har inte funderat på det men det kan ligga något i det, det måste jag kolla och fundera vidare på!
Anna
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0