Nattmannen

 
 Jag läste ut boken Nattmannen av Jorn Lier Horst för ett tag sen.
I höstas så fick jag upp ögonen på denna författare, och läste alla böcker han skrivit i serien om kommisarie Wisting. Eftersom jag gilla dom såpass så blev jag glad när jag såg att det skulle komma ytterligare en!
 
Nattmannen är minst lika bra som de tidigare, däremot så blev jag lite fundersam när jag började läsa denna.. Det var nånting som inte stämde, jag fick inte ihop det riktigt..
Nu är det ju så att när man läser många böcker så kan man blanda ihop dom litegrann men jag brukar kunna hålla isär och det var ju inte så längesen jag läste hans böcker.
När jag läst lite över halva boken så kommer jag på det! Nattmannen är skriven innan de andra därav att saker och ting inte stämde, kronologin rimmade illa haha.
Så kan det bli när man inte riktigt har koll!
 
 
 
Dimman ligger kusligt tät över Larvik tidigt en kall höstmorgon. Mitt på stadens torg har ett avhugget huvud placerats, spetsat på en påle.
Kommissarie William Wisting ställs inför det mest groteska fall han stött på under sin poliskarriär. Det brutalt mördade offret är en mycket ung flicka och hela Norge är skakat av det blodiga dådet.
Medierna kräver en snabb lösning. Men de viktiga timmarna efter fyndet passerar utan några ledtrådar om vem flickan är, och pressen blir inte mindre när ännu ett lik hittas, uppdraget ur den djupa älven 
Snart står det klart att trådarna i det här nätet sträcker sig långt bortom landets gränser och att fallet har kopplingar till betydligt tyngre kriminalitet än någon kunnat föreställa sig.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0