Odödlig

Äntligen har SJ Boltons nya bok kommit ut. Jag har läst alla hennes tidigare böcker och dom är riktigt bra :) Nu ser du mig, livrädd och odödlig där får vi följa Lacey Flint en ung tjej som jobbar som polis. Böckerna är väldigt spännande och Bolton skriver på ett bra sätt, håller spänningen uppe och varvar dåtid med nutid. Hade svårt att lägga ifrån mig böckerna, ni vet, "bara" ett kapitel till.. Så jag har visserligen stor förväntan på odödlig, om hon bara skriver som tidigare så vet jag att jag inte blir besviken. Hon har även skrivit Rov och Ond Skörd. 
 
 
 
Jag har nu också läst ut Bodströms Rymmaren och nää jag tyckte inte den var något speciellt, mycket ministrar hit och dit och en massa möten.. Så någon mer bok av honom blir det inte!
 
 
 

Davidsstjärnor

Nu har jag läst ut Kristina Ohlssons davidsstjärnor. Och jag blev inte besviken, boken är precis som de förra mycket bra! Kristina skriver på ett bra sätt och håller spänningen uppe. Boken gav som de andra mersmak och jag vill fortsätta läsa om huvudpersonerna i serien, Fredrika, Alex, Peder och Eden! Hoppas att det inte dröjer alltför länge innan nästa bok kommer ut.. Den som väntar på något gott..;)
 
 
 
 
 
 
 

dammar av..

Ja men nu är det väl dags att skriva lite igen, har varit ganska mycket sista veckan så jag får väl skylla på för lite tid till att blogga..
Idag är hösten här :) Jag älskar hösten det är då jag mår som bäst och tycker det är urmysigt när man får börja tända ljus och krypa ner under en filt när vinden viner och regnet piskar utanför :)
Då jag har hund så kanske det inte är så mysigt att vara ute men det finns ju kläder för alla väder ;) Och med hund så måste man ju ut oavsett!
Med hösten och all mysstunder under filt bäddar ju också för en massa läsning :)
 
Just nu läser jag Rymmaren av Bodström, har läst ca 120 sidor och den är seg.. Ger den några kapitel till och kommer den inte igång så struntar jag i den! Ogillar dock att inte läsa klart en bok men å andra sidan så har jag andra böcker som väntar på mig :)
 
 
RSS 2.0