Höst

Nu kommer hösten med stormsteg, idag är det blåsigt, grått och regningt! Jag älskar ju verkligen hösten så ja lite mysigt tycker jag det är med detta gråa, blåsiga väder!
Med hösten kommer  mörkret och bland det mysigaste tycker jag är när man får krypa upp i soffan med en mugg the och en bok!
 
Älskar min tegubbe som pojkvännen köpte åt mig för ett tag sen!
 
 
 
Mitt favoritthe har länge varit pepparmynta men just nu är det detta the som är favoriten, det har jag fått av en vän!
 
 

Konstigt

Tänk så konstigt det är med vissa böcker, jag håller just nu på med Thomas Rydahl Eremiten, den har fått mycket bra kritik och jag har sett att flera runtom på nätet har skrivit om den och gillat den. Jag har snart läst 100 sidor och det har jag hållt på med i drygt en vecka.. Jag kommer inte in i den och den fångar mig inte, nu har jag lagt den åt sidan och börjat med Ian Rankins Svarta sinnen och där är det inga problem med läslusten. Så jag tror inte Eremiten kommer bli utläst, jag kan inte sätta fingret på vad det är som inte fångar mig, för det är ett bra språk i den och själva handlingen borde fånga mig men nää..
 
 
 

Läsflow 3

Femte boken i mitt läsflow blev Malin Persson Giolito Störst av allt, den här boken har många hyllat och ja jag ställer mig bakom de hyllningarna! En gripande och välskriven bok och man berörs en hel del genom boken! Väldigt läsvärd!
 
 
 
Den sjätte boken Sharon Bolton Daisy i kedjor håller jag just nu på att läsa, Sharon är en stor favorit hos mig och hon gör mig inte besviken denna gång heller! Har läst halva boken och nu börjar den bli svår att lägga ifrån sig! Älskar hennes böcker om Lacey Flint men de här fristående böckerna är också grymt bra!
RSS 2.0