Loppisfynd

Var i grannstaden för några veckor sen på ett loppis och ja det fick allt följa med några böcker, bla Carina Bergfeldts Fadersmord.
Den boken har jag varit lite nyfiken på så då var det ju toppen att jag hitta den där!
Jag läste ut den i gårkväll och ja jag tyckte om den. Såpass att nu vill jag läsa de andra böckerna hon skrivit!
 
 
När hundarna kommer av Jessica Schiefauer är en ungdomsbok som jag blev lite nyfiken på när jag läste om den nånstans på nätet. Den låna jag på biblioteket igår, har precis börjat i den så kan inte säga bu eller bä om den.

Halvtungt

Jag har inte läst så mycket nu över påsk, har inte riktigt funnits tid för det.
Men innan har jag läst ut två halvtunga böcker kan man väl kalla dom.
Först ut var Inlåsta eller Room som nyutgåvan heter. En riktigt bra bok om en förälders kärlek och omsorg över sitt barn i vidriga förhållande. Den grep allt tag i mig och jag vill se filmen dom gjort efter denna bok! 
 
 
 
Sen blev det boken Jag lever, pappa! En bok som är skriven av dottern och pappan Siri och Erik om Utöja Norge den 22/7 2011. Bara innehållet säger väl det mesta, en hemsk bok!
 
 

Påsk

Nu är påsken över och förbi, vi fick en del fina dagar över påsk och temperaturen här gick ända upp till 15 grader på påskdagen, ljuvligt!
Jag tillbringade långfredagen och påskafton med mitt lilla barnbarn då hans föräldrar var iväg på tumanhand och fick lite egentid.
Det gick jättebra och han är verkligen jättesnäll, inget gnäll där inte utan mest goa glada skratt! Men energi har han och det är inte utan att jag var ganska slut efter 2 dagar i hans sällskap. Han är 15 månader nu och det är ju fortfarande mycke passande, inte kan man slappna av mycket och det var faktiskt ganska skönt när han somnade på kvällen, då kunde man ta igen sig lite..
 
Igår på annandag påsk så var jag hos mina föräldrar och fick lite påskmat, det är inte fel men att man alltid ska äta för mycket.. 
Men nu är påsken förbi och våren rasar fram nu, underbart!
 
 
RSS 2.0