Gott Nytt År!

Ja nu är det snart slut på 2013 och vi får välkomna 2014!
Tyvärr innebär ju nyår att det ska smällas och skjutas en del. Vi har en liten Sune här hemma som är väldigt skotträdd. Så hans nyår brukar han spendera i duschen, det är den platsen han valt, lite smart är det ju för där dämpas ljuden en del. Men det skär i hjärtat att se honom där flåsandes och skakande!
För min del får dom gärna förbjuda raketer och smällare, jag ser inget gott i det. Dels skrämmer det så många, många djur och miljön tar stryk av skiten!
Nu tror jag att ett förbud ligger långt bort även om det pratas och skrivs en del om att det ska förbjudas.
Önskescenariot för djurens skull är att om det ska skjutas att det bara skjuts kring tolvslaget men så är det ju inte, utan det skjuts både nu och då mellan jul och nyår.
 
Sune <3
Snart dags att avsluta detta år och jag välkomnar 2014, Gott Nytt År!
 
 

Julläsning

Ja lite läsning har det blivit här i juledagarna eller kanske mest före jul.. I går läste jag ut Hans Koppels Om döda ont, och nej den föll mig inte i smaken, den kändes tunn på något sätt och sakna liksom sting på något sätt.
 
 
 
 
Jag har tidigare läst hans Kommer aldrig mer igen, den tyckte jag var bra,spännande och stundtals ganska otäck, ska man läsa någon bok av honom så är det den jag kan rekommendera! 
 
Jag har också fortsatt läst Thomas Eriksson båda böcker Illdåd och Vanmakt. 
 

 
Illdåd var riktigt riktigt bra och man blev berörd, boken handlar om en tjej som blir våldtagen av flera killar, hon anmäler dom och vi får följa henne genom rättegången. Som sagt en bok som jag blev berörd av, läs den!
 
Vanmakt är Thomas senaste bok och den är också läsvärd, jag läste den strax efter illdåd och kanske skulle jag väntat något eller läst en annan bok i mellan för med illdåd i färskt minne så hamna Vanmakt lite i skuggan av illdåd..
 
 
Jag ser dock fram emot när Thomas släpper nästa bok för jag vill absolut läsa mer av honom!
 

Nära nu..

Ja nu är det bara 3 dagar kvar till julafton. Nu är det nog många som stressar inför det sista. Själv är jag klar och har bara lite småfix kvar. För stressar till jul gör jag inte.. Min kropp mår uruselt av stress så jag är snäll mot mig själv och vägrar stressa! Det blir ju jul ändå :)
 
 
Häromdagen sticka jag klart min 3:e socka och den likna ju iallafall en socka, det var lite si o så med de andra 2... Sticka är kul och jag är glad att jag börja med det. Så i min nuvaranade stick karriär ;) har det då blivit 3 sockor och 4 pannband!
 
Socka nr 3
Pannband nr 1
 

Idag är det väldigt gråmulet och i år får vi en grön jul, gör mig ingenting, är ingen snöälskare så den får gärna lysa med sin frånvaro.. 
 
 Sune-mys <3
 
RSS 2.0